Comfort

Välkommen till vår välsorterade badrumsbutik med utställningar från flera kända leverantörer. Här finns även ett stort VVS-lager med kunnig personal som hjälper till med frågor och ger råd och tips. Vill du inte göra jobbet själv kan våra duktiga montörer hjälpa dig. Beställ installation direkt i butiken. Alla våra montörer är behöriga enligt branschreglerna Säker Vatten.

 

Färdigt Badrum – vi åtar oss ansvaret för hela badrums-renoveringen. På vår hemsida kan du fylla i en badrumskalkyl för att få ett kostnadsförslag.

 

I vår Poolavdelning hittar du det mesta för skötseln av din pool/spa. Under säsong finns vår kunniga poolpersonal på plats för att svara på dina frågor. Besök gärna vår pool-hemsida www.hempool.se för produktinformation samt poolbutik på nätet.

 

Vi kan värmepumpar.
Vi utför nyinstallation och service på värmepumpar. Vi är thermia värmepumpcenter. Självklart kan vi även serva alla andra märken. Vi är både svep-certifierad värmepumpsinstallatör och certifierade inom kyla. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig med bästa lösningen för ditt hus.

 

Våra öppettider är vardagar 10-18, lördag 10-16 och söndag stängt. Övrigt se vår hemsida för övriga öppettider.

 

Varmt välkomna!

 

 

 

 

Telefon: 018-20 21 05
E-post: butiken@ciup.se
Hemsida: www.sratierp.se